Συνάντηση επτά ομάδων στην Αθήνα, δυσαρέσκεια για Μπερτομέου

2881404

Πραγματοποιήθηκε μυστική συνάντηση ισχυρών ανδρών εφτά ομάδων της Euroleague με στόχο τον εκτελεστικό διευθυντή.

Η δομή της Euroleague σε ό,τι αφορά την διοίκησή της φαίνεται πως αντιμετωπίζει πρόβλημα και μάλιστα πιο σοβαρό από ποτέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες πριν τρεις μέρες και συγκεκριμένα την Κυριακή (11/04) συναντήθηκαν με μυστικότητα στην Αθήνα εκπρόσωποι των Μακάμπι Τελ Αβίβ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, Αρμάνι Μιλάνο, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αναντολού Εφές και Ζαλγκίρις Κάουνας.

Για την ακρίβεια δεν ήταν ακριβώς εκπρόσωποι των εφτά αυτών ομάδων, αλλά ιδιοκτήτες, πρόεδροι και ισχυροί άνδρες των διοικήσεών τους!

Οι εφτά αυτές ομάδες συζήτησαν για αρκετές ώρες προκείμενου να εκφράσουν τις αμφιβολίες τους για την δομή της Euroleague, τον τρόπο λειτουργίας της και φυσικά τα οικονομικά δεδομένα που διαχειρίζεται μιας και στα ταμεία των ομάδων μπαίνουν ελάχιστα έσοδα.

Οι συγκεκριμένες ομάδες εξέφρασαν έντονη δυσαρέσκεια για τα παραπάνω ζητήματα και εύλογες απορίες οι οποίες προφανώς με κάποιον τρόπο θα φτάσουν στα αφτιά του Τζόρντι Μπερτομέου.

Λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές, ωστόσο και μόνο που η συνάντηση κρατήθηκε μυστική δείχνει πως τα πράγματα μοιάζουν να είναι αρκετά σοβαρά. Ποτέ άλλοτε δεν υπήρξε παρόμοια συνάντηση με τόσες ομάδες και τόσο έντονη κριτική προς την διοίκηση της Euroleague.

Να σημειωθεί επίσης πως οι εφτά ομάδες είναι μέτοχοι της Euroleague και στη συνάντηση δε συμμετείχαν οι τρεις ισπανικές (Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια) και η Φενέρμπαχτσε.