"Καλό ταξίδι" Δημήτρη

basouris 1

Ένα εκλεκτό μέλος του έχασε η οικογένεια του μπάσκετ. Ο Δημήτρης Μπασούρης, πρόεδρος της ΕΣΚΑ και ταμίας της ΕΟΚ, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών, βυθίζοντας σε θλίψη όλους όσους τον γνώριζαν και εκτιμούσαν το ήθος του, την εγκαρδιότητα που τον διέκρινε και την αφοσίωσή του στο μπάσκετ.

Ακάθεκτος ο Πανερυθραϊκός

panerithraikos

Την όγδοη σερί νίκη πέτυχε ο Πανερυθραϊκός με αντίπαλο τον Πρωτέα Βούλας και παραμένει στην πρώτη θέση του νοτίου ομίλου της Β΄ Εθνικής.

Β΄ Εθνική: Καστοριά η μόνη αήττητη

eok sima

Ο Πανερυθραϊκός και το Περιστέρι έμειναν μόνοι στην κορυφή, μετά την ήττα του Μανδραϊκού από τον Τρίτωνα, στην 5η αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Β΄ Εθνικής.

«Καταιγίδα» στο Κερατσίνι

1 faros osfp

Ένας εντυπωσιακός Ολυμπιακός διέλυσε τον Φάρο Κερατσινίου εκτός έδρας με 117-48 και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Γυναικών.

Διήμερο κυπέλλου με Nova

 

eokkaliΣε δύο δόσεις θα γίνουν οι τέσσερις αγώνες της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας και όλοι μάλιστα θα μεταδοθούν από τα κανάλια Novasports.

Θρίλερ και στο βορά της Β΄ Εθνικής

kastoria filippos

Ο Χαρίλαος Τρικούπης και ο Ερμής Αγιάς προκάλεσαν θόρυβο από την πρώτη εμφάνιση τους στον βόρειο όμιλο της Β΄ Εθνικής.

Μεγάλη νίκη του Τρίτωνα στη Βούλα

 

papagou premiera

O "νεοφώτοιστος" και ιστορικός Τρίτωνας πέτυχε τη νίκη της ημέρας στην πρεμιέρα της Β΄ Εθνικής (νότιος όμιλος), επικρατώντας στη Βούλα τπυ Πρωτέα μετά από δύο παρατάσεις.

Ο Κόροιβος άλωσε την Πάτρα

apollon koroibos kypello

Ο Κόροιβος ήταν καλύτερος και έδειξε αξιοπρόσεκτη ψυχραιμία ακόμη και όταν ο Απόλλων έδειξε να φέρνει το παιχνίδι στα μέτρα του δύο λεπτά πριν από τη λήξη (80- 88).

Η Κύμη απέκλεισε το Ρέθυμνο

kymh time

Αν και «νεοφώτιστη» η Κύμη στην Α1, δείχνει από νωρίς τα «δόντια» της και στο κύπελλο Ελλάδας πραγματοποίησε ένα ακόμη βήμα. Απέκλεισε το Ρέθυμνο με 87-77 και επόμενος αντίπαλός της θα είναι το Σάββατο (1/10) ο Πανιώνιος στην Ν. Σμύρνη.