Η βραδιά καριέρας του Φλόιντ με 10/10 δίποντα! (vid)

112ggg

 Μόνο η ανακοίνωση μένει για την επισημοποίηση της απόκτησης του Τζεχάιβ Φλόιντ από τον Παναθηναϊκό και το BasketNews θυμάται το καλύτερο παιχνίδι του, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ο 24χρονος Αμερικανός θα αποτελέσει τον backup σέντερ των «πρασίνων» καθώς θα είναι εκείνος που θα έρχεται πίσω από τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Όπως είναι γνωστό ο Τζεχάιβ Φλόιντ έχει παραστάσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα καθώς αγωνίστηκε στη Λάρισα τη σεζόν 2019-20 (20 ματς με 5,05π., 5ριμπ., 2,2ταπ., 65% στα δίποντα) ενώ ήταν και μέλος του Προμηθέα Πάτρας στο ξεκίνημα της φετινής χρονιάς με τον οποίο κατέκτησε το Super Cup.

Παρόλα αυτά την... μεγάλη αντεπίθεση έκανε στο Ισραήλ με τη φανέλα της Χάποελ Γκιλμπόα Γκαλίλ, με την οποία πήρε μέρος και στους τελικούς του πρωταθλήματος! Μάλιστα ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του, κάτι που φαίνεται από τους 10,7 πόντους, τα 7,6 ριμπάουντ, τις 1,8 ασίστ και τις 1,7 τάπες κατά μέσο όρο.

Ο ίδιος έχει να θυμάται την αναμέτρηση της 6ης Μαρτίου και δη το δεύτερο ματς με την Χάποελ Ιερουσαλήμ! Συγκεκριμένα πραγματοποίησε το καλύτερο ματς της καριέρας του, έχοντας σε 34 λεπτά συμμετοχής 25 πόντους με 10/10 δίποντα (!) 5/6 βολές, 10 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 1 ασίστ, 1 τάπα και μόλις 1 λάθος. Αποτέλεσμα; 42 βαθμούς στο ranking!

Απολαύστε τον Τζεχάιβ Φλόιντ στο καλύτερο ματς της καριέρας του