Λίγα... βάζετε και πολλά παίρνετε με 16.4 απόδοση!

5692520 1

Μας τα χάλασε ο Σατοράνσκι. Σούταρε ρε άνθρωπε! Σούταρε να πάμε ταμείο! Η Μπαρτσελόνα μας τα... χάλασε στις χθεσινές προβλέψεις με αποτέλεσμα να «σπάσει» η τετράδα μας και να βγάλουμε 3/4 προβλέψεις.

Σήμερα θα πάμε σε μια τριαδούλα. Ρισκαδόρικη. Αξίζει όμως. Ο Παναθηναϊκός φαντάζει (και είναι) το μεγάλο αουτσάιντερ απέναντι στην πολύ δυνατή Μονακό ωστόσο ο πληγωμένος εγωισμός ίσως και να... μας βοηθήσει να ρεφάρουμε. Ε, δεν αξίζει να ποντάρουμε στον άσο με απόδοση 3.48; Μόνο και μόνο λόγω της απόδοσης θα ποντάρουμε.

Όσο για τη δεύτερη έκπληξη της ημέρας; Ο «άσος» της Μπασκόνια επί του Ολυμπιακού στο 2.52. Λίγο η κούραση της ελληνικής ομάδας, λίγο η υπερπροσπάθεια από τη Μαδρίτη, λίγο το γεγονός ότι κάπου θα... σπάσει το αήττητο μας οδηγεί στη νίκη της Μπασκόνια. Και εδω λόγω απόδοσης θα το προσπαθήσουμε.

Τέλος και μετά τα όσ είδαμε την προηγούμενη αγωνιστική με την ήττα της Εφές από τη Βαλένθια και το +29 της Άλμπα επι του Παναθηναϊκού θα «πιστέψουμε» στο χάντικαπ των 10.5 πόντων της γερμαντικής ομάδας για το «διπλό» στο 1.88. 

Συνολική απόδοση στο 16,4! Ε, ας μας χαμογελάσει μια φορά η τύχη! 

Εφές - Άλμπα / 2 με χάντικαπ 10.5 πόντων και απόδοση 1.88
Παναθηναϊκός - Μονακό / 1 με απόδοση 3.48
Μπασκόνια - Ολυμπιακός / 1 με απόδοση 2.52