Ο... σούπερ Φουρνιέ θα φέρει και τη πρόκριση στη Γαλλία

φο 1

Το Ευρωμπάσκετ μπήκε στην τελική του ευθεία καθώς διεξάγονται οι δύο ημιτελικοί μεταξύ της Γαλλίας και της Πολωνίας, όπως επίσης και της Γερμανίας με την Ισπανία. 

Αν και η Πολωνία έχει εκπλήξει τους πάντες με τις εμφανίσεις της, όπως φαίνεται έχει «τρυπήσει» και μάλιστα με το παραπάνω το ταβάνι της. Από την άλλη ούτε η Γαλλία έχει πείσει ότι μπορεί να επιβληθεί των αντιπάλων της εύκολα. Μ'ηπως ήρθε η ώρα να το κάνει; Μηπως σε αυτό πρέπει αν συμβάλλει τα μέγιστα και ο Εβάν Φουρνιέ; 

Οπότε και όσον αφορά τις επιλογές μας στο ΠΑΜΕ Στοίχημα του ΟΠΑΠ, επιλέγουμε τη νίκη της Γαλλία με περισσότερους από 9.5 πόντους και με απόδοση στο 2.02 το οποίο θα συνδυάσει με το combo απλής νίκης των τρικολόρ και με τον Εβάν Φουρνιέ να πετυχαίνει περισσότερους από 16.5 πόντους στο 2.00. 

Την τριάδα θα την κλείσουμε με «διπλό» της Ισπανίας στους +4.5 πόντους και με απόδοση στο 1.87. Αν και αξιζει το 2.71 στην απλή νίκη, θα πάμε λίγο πιο safe έχοντας την αβάντα των 4.5 πόντων. Οπότε η συνολική μας απόδοση φτάνει στο 7.55! 

Αναλυτικά:

Πολωνία - Γαλλία / 2 με -9.5 πόντους και απόδοση στο 2.02
Over Φουρνιε στους 16.5 πόντους και νίκη Γαλλίας με απόδοση στο 2.00
Γερμανία - Ισπανία / 2 με +4.5 πόντους και απόδοση στο 1.87

Συνολική απόδοση: 7.55