Ντέρμπι για όλα τα γούστα και για... κέρδη

 

image 4

Οι προβλέψεις του BasketNews επιστρέφουν στο Eurobasket με μια τριάδα που δίνει 6.8 φορές τα λεφτά σας... 

Έπρεπε να κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα όσον αφορά τα προγνωστικά μας. Τις δύο τελευταίες φορές πήγαμε... κουβά στο buzzer beater! 

E, μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και... πάμε ταμείο. Το ματς που θα είναι «αίμα και άμμος» καθώς μπορεί να κριθεί και το εισιτήριο της επόμενης φάσης είναι το Φινλανδία-Τσεχία.  Και αν οι Φινλανδοί ίσως και να έχουνε μια... ακομα ευκαιρία από τη στιγμή που έχουν να αντιμετωπίσουν και την αδύναμη Ολλανδία, οι Τσέχοι θα παίζουν με την πλάτη στον τοίχο. Οπότε στο ΠΑΜΕ Στοίχημα του ΟΠΑΠ θα επιλέξουμε τη νίκη για την παρέα των Σατοράνσκι και Βέσελι στο 1.87  

Από εκεί και πέρα θα ποντάρουμε στην έδρα της Γεωργίας και στις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση απέναντι στη Βουλγαρία για νίκη άνω των 8.5 πόντων με απόδοση 1.92.

Τέλος θα κλείσουμε την τριάδα μας στο άλλο μεγάλο ντέρμπι του Β' ομίλου ή αλλιώς του ομίλου του... θανάτου μεταξύ της Γερμανίας και της Σλοβενίας. Οι μεν έχουν την έδρα, οι δε το «βάθος» και την τεχνογνωσία. Άλλωστε δύσκολα ο Ντόντσιτς να είναι και πάλι τόσο άστοχος οπότε πάμε με τη νίκη των Σλοβένων άνω των 4.5 πόντων με απόδοση 1.91.

Φινλανδία - Τσεχία / 2 με απόδοση 1.87
Γεωργία - Βουλγαρία / 1 στους -6.5 πόντους με απόδοση 1.92
Γερμανία - Σλοβενία / 2 στους -4.5 πόντους με απόδοση 1.91

Συνολική απόδοση: 6.8