«Έφυγε» ο Μάκης Δενδρινός...

dendrinos1

Το ελληνικό μπάσκετ έγινε φτωχότερο το πρωί της Τρίτης (20/10) αφού έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών ο πάλαι ποτέ ομοσπονδιακός προπονητής, Μάκης Δενδρινός!

Εδώ και τέσσερις μήνες έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ύστερα από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, ενώ νοσηλεύονταν -χωρίς να έχει τις ασιθήσεις του- στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Έχει περάσει επίσης από τους πάγκους της Δάφνης, του Παγκρατίου, του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού, ενώ από το 1994 και για δύο χρόνια είχε καθίσει στον πάγκο της ΕΘνικής ομάδας, με την οποία έφτασε στην 4η θέση του κόσμου (1994), στην 4η θέση της Ευρώπης (1995), όπως και στην 5η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα. 

Η κηδεία του θα γίνει το μεσημέρι της Τετάρτης στις 11.30 στο Νεκροταφείο του Βύρωνα.

Μετά την άσχημη ειδηση, εξέδωσε ανακοίνωση ο ΠΣΑΚ:

"Για πάντα στην καρδιά μας Μάκη

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και τα μέλη του, εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη, για το χαμό για Μάκη Δενδρινού.Το περασμένο καλοκαίρι, ο Μάκης Δενδρινός, υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και η καρδιά του άντεξε λιγότερο από 4 μήνες, αφού πριν λίγες ώρες, ‘’έφυγε’’ από ανάμεσά μας αλλά θα μείνει για πάντα στην καρδιά μας.Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΑΚ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και συλλυπείται τους οικείους του".