Συγκινεί η Καλτσίδου: «Θα μου λείψει ο Εθνικός Ύμνος και να κοιτάζω την σημαία» (vid)

kaltsidoy

Το παιχνίδι με το Ισραήλ (21/11, 17:00) θα είναι το τελευταίο της με την Εθνική Γυναικών και η Στέλλα Καλτσίδου μίλησε για τα συναισθήματά της.

Η έμπειρη φόργουορντ θα φορέσει για τελευταία φορά το εθνόσημο στο ματς με το Ισραήλ (21/11, 17:00), με την ελπίδα να εξασφαλίσει την πρόκριση στο Eurobasket 2019.

Η 35χρονη παίκτρια μίλησε στην κάμερα της ΕΟΚ για τα συναισθήματα και τις σκέψεις της, λίγο πριν το «αντίο».

«Η Εθνική για μένα είναι υπέρτατη τιμή, υπερηφάνεια, Εθνικός Ύμνος, συγκίνηση, παρέα, πάθος, ευχαρίστηση, υπέροχες αναμνήσεις, όμορφες και δύσκολες στιγμές, 20 χρόνια από την ζωή μου», ανέφερε αρχικά.

Όσο για το τι της έδωσε η «γαλανόλευκη»; «Μού προσέφερε μαθήματα ζωής, τρομερές εμπειρίες, με βοήθησε να ωριμάσω, φίλους, συνεργασίες, μου έμαθε αξίες, μου έδωσε αρχές κι ευκαιρίες. Ήταν μια σχέση δούναι και λαβείν κι είμαι πολύ χαρούμενη κι ευλογημένη που βρέθηκα σε αυτή τη θέση για τόσα πολλά χρόνια».

Για την απόφασή της, υποστήριξε: «Για να φτάσει ένας αθλητής σε μια τέτοια απόφαση φυσικά κι είναι συνειδητοποιημένος. Το έχω σκεφτεί πάρα πολύ καλά. Το σοκ που προκάλεσα, δεν ξέρω αν το έχω συνειδητοποιήσει, επειδή στο δικό μου μυαλό έχει έρθει μετά από ώριμη σκέψη και για μένα είναι φυσιολογική αυτή η εξέλιξη. Είναι μια απόφαση πολύ προσωπική για τον καθένα και με βάση τα δικά μου κριτήρια αυτή είναι η δική μου στιγμή, να ολοκληρώσω αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου».

Τέλος, πρόσθεσε: «Αυτό που θα μου λείψει περισσότερο είναι να ακούω τον Εθνικό Ύμνο πριν από κάθε παιχνίδι κοιτώντας τη σημαία. Όπως έχω πει, θέλω πάρα πολύ να παραμείνω στην Εθνική και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα την παρακολουθώ πάντα και θα την υποστηρίζω».