• FIBA
  • Posted

FIBA Europe Cup: Οι αντίπαλοι των Ιωνικού, Ηρακλή και Περιστερίου

iraklis ionikos

Ο Ηρακλής και ο Ιωνικός έμαθαν τους αντιπάλους τους στο Fiba Europe Cup, ενώ στην κλήρωση συμμετείχε και το Περιστέρι, το οποίο θα αγωνιστεί στο Europe Cup, αν αποκλειστεί από τα προκριματικά του BCL.

O Ιωνικός, στην πρώτη εμφάνισή του σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 37 χρόνια, κληρώθηκε (στον 6ο όμιλο) να αντιμετωπίσει τις Αντβέρπ, Σπόρτινγκ και τον νικητή του ζευγαριού Μονς - Λέιντεν. Ο Ηρακλής θα ξεκινήσει την προσπάθειά του από την προκριματική φάση. Πρώτος αντίπαλός του θα είναι η βουλγαρική Ακαντέμικ Πλόβντιβ, ενώ αν προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ντνίπρο- Σόποτ.

Αν ο Ηρακλής φτάσει στη φάση των ομίλων, τότε θα αγωνιστεί στον 5ο όμιλο, κόντρα στις Μόρναρ Μπαρ, Μπαχτσεσεχίρ και μία εκ των Τσμόκι/Μονς/Λέιντεν.

Όσο για το Περιστέρι; Κληρώθηκε στο 7ο γκρουπ, στο οποίο θα συμμετάσχει μόνο αν αποκλειστεί από τα προκριματικά του BCL. Η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου θα περιμένει ποια ομάδα εκ των Μπάκεν/Λόντον/Τρεβίζο δεν θα συνεχίσει στο BCL και επίσης θα αντιμετωπίσει μία εκ των Μπάκεν/Λόντον/Τρεβίζο/Τσμόκι/Μονς/Λέιντεν και την Χάκρο Μέρλινς Κράιλσχαϊμ από τη Γερμανία.