• FIBA
  • Posted

Με όλα τα αστέρια η Σερβία κόντρα στην Ελλάδα!

serb

Προκαλεί... τρόμο το ρόστερ της Σερβίας που θα πάρει μέρος στο «παράθυρο» του Σεπτεμβρίου, αφού θα παραταχθεί με όλους τους NBAers! 

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα έχει στα χέρια του το καλύτερο ρόστερ που θα μπορούσε και ίσως η 12άδα του αγώνα με την Ελλάδα στο Ηράκλειο (13/9) να είναι και μια... πρόβα για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Μπορεί ακόμα να μην έχει εξασφαλιστεί η πρόκριση για τους Σέρβους ωστόσο θεωρείται δύσκολο να χαθεί το εισιτήριο για την τελική φάση. Έτσι λοιπόν ο πάλαι ποτέ τεχνικός του Παναθηναϊκού και ομοσπονδιακός της Σερβίας, για τα ματς με Ελλάδα (13/9) και Εσθονία (16/9) θα έχει στην διάθεσή του παίκτες όπως ο Γιόκιτς, ο Μαριάνοβιτς, ο Μπογκντάνοβιτς, ο Τεόντοσιτς και ο Μπιέλιτσα! Ανάμεσα τους και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ του Ολυμπιακού. 

Αναλυτικά οι 24 παίκτες που δηλώθηκαν στην FIBA: Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (Σακραμέντο Κινγς), Νεμάνια Μπιέλιτσα (Σακραμέντο Κινγκς), Μίλος Τεόντοσιτς (Λος Άντζελες Κλίπερς), Μπόμπαν Μαριάνοβιτς (Λος Άντζελες Κλίπερς), Νίκολα Γιόκιτς (Ντένβερ Νάγκετς), Νεμάνια Νέντοβιτς (Αρμάνι Μιλάνο), Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς (Μάλαγα), Νίκολα Κάλινιτς (Φενέρμπαχτσε), Στέφαν Γιόβιτς (Μπάγερν), Βλάντιμιρ Λούτσιτς (Μπάγερν), Στέφαν Γιέλοβατς (Μπάμπεργκ), Όγκνιεν Κούζμιτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Στέφαν Μπίρτσεβιτς (Μπάνβιτ), Μάρκο Σιμόνοβιτς (Ζενίτ), Μίροσλαβ Ραντούλιτσα (Ντανγκσού), Νίκολα Μιλουτίνοφ (Ολυμπιακός), Βασίλιε Μίτσιτς (Αναντολού Έφες), Στέφαν Πένο (Άλμπα), Αλέξα Αβράμοβιτς (Βαρέζε), Ντέγιαν Τοντόροβιτς (Μούρθια), Νίκολα Γιοβάνοβιτς (Ερυθρός Αστέρας), Όγκνιεν Ντόμπριτς (Ερυθρός Αστέρας), Αλέξα Ραντάνοφ (Ερυθρός Αστέρας) και Τζόρτζε Γκάγκιτς (Παρτίζαν).