Καλύτερες μέρες έρχονται για τον ΠΑΟ

kontos sxolio
Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού έχει γυρίσει μια νέα σελίδα μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Αργύρη Πεδουλάκη και με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον πολύπειρο Ισπανό προπονητή Τσάβι Πασκουαλ.

Ένας αξιόπιστος Παναθηναϊκός

μακαμπι 12

Έναν πολύ αξιόπιστο Παναθηναϊκό παρακολούθησαν οι χιλιάδες φίλοι του στους δύο πολύ μεγάλους –νικηφόρους- αγώνες που έδωσε με Μακάμπι και ΤΣΣΚΑ, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την αποχώρηση του τεράστιου Δημήτρη Διαμαντίδη.

Υπέροχοι τελικοί, μεγάλοι αγώνες

spano diama 3point
Δύο πολύ μεγάλες ομάδες, από τις κορυφαίες της Ευρώπης, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός πρόσφεραν ανεπανάληπτες αγωνιστικές στιγμές και συγκινήσεις με την εξέλιξη της σειράς των τελικών, αλλά και την έκβαση των αγώνων με τελικό νικητή και πρωταθλητή τον Ολυμπιακό.

Τελικός διαφήμιση, με ελληνική σφραγίδα

berlin 2016

Θα μείνει στην ιστορία αυτός ο τελικός. Δεν είχες μάτια να τον βλέπεις και να ρουφάς κάθε δευτερόλεπτο του πολύ μεγάλου αγώνα, με θριαμβεύτρια στο τέλος την ομάδα του Έλληνα Δημήτρη Ιττούδη, την ΤΣΣΚΑ Μόχας (101-96), απέναντι στον δάσκαλο του Ζέλικο  Ομπραντοβιτς, κόουτς της Φενερμπαχτσέ. 

Οφείλει να ανακάμψει

καλαθης διαμαντιδης1

Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να υποτιμήσω την Ισπανική Λαμποράλ Κούτσα και να μην ομολογήσω ότι ήταν μία ομάδα με περίσσιο πάθος και καρδιά, πολύ διαβασμένη, με παίκτες παλικάρια και με επικεφαλής τον υπέροχο Γιάννη Μπουρούση. Δίκαια, όπως εξελίχτηκαν οι τρείς συναντήσεις, προκρίθηκε στο φαιναλ φόρ του Βερολίνο. 

Δεν μπορεί να χάσει τρεις φορές

παο πανηγ KON TOS
Θεωρώ αδύνατο να κάνει ο Παναθηναϊκός τρεις ήττες από την Λαμποραλ Κούτσα - παρά το μειονέκτημα έδρας που έχει - και η προσωπική μου άποψη είναι ότι η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, θα βρεθεί για μία ακόμη φορά σε φαιναλ φόρ.

Οι "ναυαρχίδες" του Ελληνικού μπάσκετ

κοντος1

Το Ελληνικό μπάσκετ πέρασε μέσα από πολλά στάδια δοκιμασιών και ανακατατάξεων για να φτάσει στην σημερινή του μορφή και την απόλυτη καταξίωση του. Όλες αυτές τις δεκαετίες ανέδειξε  πολύ μεγάλους προπονητές και αθλητές.

Η συμβολή του Έλληνα προπονητή

κοντοσ μουρουζης1

Η μεγάλη πορεία και οι χρυσές σελίδες του Ελληνικού μπάσκετ έχουν γραφτεί εδώ και δεκαετίες από Έλληνες προπονητές. Μπορούμε να υπερηφανευόμαστε για τα επιτεύγματα της Εθνικής μας ομάδας αλλά και των συλλόγων μας, που έγιναν με την καθοδήγηση και την προσφορά του Έλληνα προπονητή.

Με το εθνόσημο στο στήθος

kontos ellada

Υπέρτατη τιμή –κορυφαία στιγμή -για κάθε αθλητή είναι η ημέρα που ντύνεται με  τα γαλανόλευκα. Δεν περιγράφονται τα συναισθήματα, όταν φοράει για πρώτη φορά την φανέλα της Εθνικής ομάδας, ξεκινώντας από τις μικρές ηλικιακά ομάδες και καταλήγοντας στην απόλυτη καταξίωση με τη συμμετοχή στην Εθνική Ανδρών. Θα ξεκινήσω να αναφέρω τα προσωπικά μου βιώματα.