Η ενημέρωση στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού ενόψει του τελικού με Ολυμπιακό

oaka 0

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε οδηγίες στους φίλους της για τη διάθεση των εισιτηρίων του τέταρτου τελικού με Ολυμπιακό (21:15)

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τελικά τον Ολυμπιακό απόψε (21:15) στον τέταρτο τελικό της Basket League, παρόλο που υπάρχει τριήμερο πένθος στη χώρα. H... πράσινη ΚΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους της για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων, όσων έχουν απομείνει, ενώ τους πρότεινε την έγκαιρη προσέλευση.

Όσα αναφέρει η ΚΑΕ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της που σκοπεύουν να μεταβούν στο γήπεδο για τον αποψινό τέταρτο τελικό των πλέι οφ του Πρωταθλήματος της Basket League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (15/6, 21:15) με τα δικά τους οχήματα, ότι θα μπορούν να εισέλθουν στο ΟΑΚΑ από τις Πύλες A', Β' και Δ' και να σταθμεύσουν στα Parking 1, 2, 3, 4, και 6 (το Parking 5 θα παραμείνει κλειστό).

Παράλληλα, θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε στους φίλους μας πως οι Θύρες θα ανοίξουν 2 ώρες και 30 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα (18:45) και προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις εισόδους προτείνεται η έγκαιρη προσέλευσή τους στο γήπεδο.

Σημειώνεται πως η διάθεση των εισιτηρίων που έχουν απομείνει για την αποψινή αναμέτρηση συνεχίζεται με τους κάτωθι τρόπους:

  • Ηλεκτρονικά στα paobc.gr & viva.gr
  • Τηλεφωνικά στις γραμμές του Τμήματος Εισιτηρίων της ΚΑΕ: 214 402 2539 - 41 - 43. Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-18:00
  • Την ημέρα του αγώνα (15/6), τρεις ώρες πριν την έναρξή του, θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5
  • Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης.