Άνοιξε «διπλή» πειθαρχική διαδικασία για Γιαννακόπουλο και το Παναθηναϊκός-Παρτιζάν

3650651 1

Η EuroLeague ξεκίνησε πειθαρχικό έλεγχο τόσο για τη διακοπή του παιχνιδιού Παναθηναϊκός-Παρτίζαν για τη ρίψη αντικειμένων, όσο και για τις τοποθετήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Η διοργανώτρια αρχή της EuroLeague έχει ανοίξει «διπλή» πειθαρχική διαδικασία με φόντο το Παναθηναϊκός-Παρτίζαν. Οι ιθύνοντες της διοργάνωσης εξετάζουν τα περιστατικά που συνέβησαν εντός και εκτός του παρκέ στο παιχνίδι με του Σέρβους για την 6η αγωνιστική.

Ο πρώτος έλεγχος αφορά τη διακοπή του αγώνα που προκλήθηκε από ρίψη αντικειμένων στο παρκέ μόλις 3'14'' πριν από τη λήξη και μετά από καλάθι του Κέβιν Πάντερ που άνοιξε διάλογο με την κερκίδα.

Μία δεύτερη ανάγνωση για την EuroLeague θα γίνει και στις τοποθετήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον προσωπικό του λογαριασμό, ο οποίος τάχθηκε ενάντια τόσο στη διαιτησία, όσο και στη διοργάνωση.

Να υπενθυμίσουμε πως σε μία συνάντηση των μετόχων προ ολίγων μηνών είχε αποφασιστεί ύστερα από πρόταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ως δείγμα καλής θέλησης, να επιστραφεί το χρηματικό ποσό των 1.3 εκατομμυρίων που προέκυπτε από τιμωρίες προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.