Η πιο μεγάλη ώρα...

Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει κεφάλι στη σειρά με την Μπαρτσελόνα, έχει κάνει το 2-1και απόψε (21.45-Novasports 3) έχει τη χρυσή ευκαιρία να τσεκάρει στο κατάμεστο ΟΑΚΑ το εισιτήριο για το Λονδίνο. "Αυτό είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι", λέει ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Εδώ που έφτασαν τα πράγματα ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί για την πρόκριση στο φάιναλ φορ. Με το σκορ 2-1 υπέρ του και το τέταρτο παιχνίδι να γίνεται στο ΟΑΚΑ, που αναμένεται ξανά να γεμίσει ασφυκτικά και να είναι το ίδιο "θερμό" και πιεστικό για τον αντίπαλο όπως την Τρίτη, οι πιθανότητες έχουν πλέον έρθει με το μέρος του. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που στα προηγούμενα παιχνίδια φάνηκε ότι ο Παναθηναϊκός έχει επιβάλει πλήρως τα ρυθμό του και τα έχει οδηγήσει εκεί που τον βολεύει.

Όμως πλέον πρέπει αυτές τις πιθανότητες να τις αξιοποιήσει. Και να πάρει τώρα την πρόκριση στο φάιναλ φορ δίχως να χρειαστεί να ταξιδέψει ξανά στη Βαρκελώνη για ένα παιχνίδι που θα μοιάζει με ρώσικη ρουλέτα. Γι' αυτό ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης, που ήταν χαλαρή και περιελάμβανε κυρίως βίντεο, τόνισε:

"Το πιο σημαντικό παιχνίδι για μας είναι το αυριανό. Θα πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερα απ' ό,τι στον τρίτο αγώνα και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100%. Είμαστε περήφανοι για όσα έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής, αλλά από την άλλη δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμα. Θέλουμε ακόμη μία νίκη για να πούμε ότι πετύχαμε τον στόχο μας".