Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Μιλουτίνοφ!

milutinof

Έτοιμοι για την μεγάλη... επανασύνδεση είναι ο Ολυμπιακίς με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος ολοένα και πλησιάζει στην μεγάλη επιστροφή στο λιμάνι του Πειραιά!

Το συμβόλαιο του Σέρβου σέντερ ολοκληρώθηκε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρα του. Η Βίρτους Μπολόνια ναι μεν του έχει καταθέσει μια άκρως δελεαστική πρόταση ωστόσο ο ίδιος ήθελε και περίμενε και τις προθέσεις του Ολυμπιακού. Από τη στιγμή που και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τον εντάξουν και πάλι στο δυναμικό τους είναι ζήτημα χρόνοα η μεγάλη του επιστροφή στο ΣΕΦ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η πρόταση του Ολυμπιακού ανέρχεται στα 2.7 εκατομμύρια ευρώ για διετές συμβόλαιο (1.300.000+1.400.000) και μέσα στις επόμενες ημέρες και δη μετά το τέλος των τελικών αναμένεται να επισημοποιηθεί η «επανασύνδεση» των δύο πλευρών.

Η περίπτωση του Νίκολα Μιλουτίνοφ ξεχωρίζει από πέρυσι. Ο Σέρβος σέντερ δεν πέρναγε καλά στη Μόσχα, δεν αγωνιζόταν στο υψηλό επίπεδο της Euroleague, ωστόσο είχε ένα μεγάλο κλειστό συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ. Το περασμένο καλοκαίρι έριξε γέφυρες με τους «ερυθρόλευκους», το ενδιαφέρον είχε αμφίδρομη σχέση όμως οι συνθήκες δεν επέτρεψαν τη συνεργασία.

Το τάιμινγκ μοιάζει να είναι ιδανικό φέτος. Ο «Μίλου» ξεκάθαρα επιθυμεί να επιστρέψει στον Πειραιά ρίχνοντας αρκετά χαμηλά το κασέ του. Ο οργανισμός του Ολυμπιακού το ίδιο ξεκάθαρα τον θέλει πίσω για να δημιουργήσει ένα απίθανο δίδυμο ψηλών μαζί με τον Μουσταφά Φαλ.

Για την ώρα δεν είναι αρκετό και δεν υπάρχει συμφωνία. Ο Σέρβος βρίσκεται στην Ελλάδα και πραγματοποιεί τις διακοπές του. Μην ξεχνάμε πως έχει και επενδύσεις στην Πελοπόννησο.Οι δύο πλευρές έχουν κάνει επαφή και σίγουρα θα κάνουν κι άλλες. Ο Μιλουτίνοφ το πιθανότερο είναι να ζήσει την ατμόσφαιρα του ΣΕΦ σε κάποιον από τους τελικούς πρωταθλήματος που ακολουθούν. Θα ακούσει τον κόσμο να ζητά την επιστροφή του και θα αποκτήσει έναν επιπλέον λόγο να υπογράψει στον Ολυμπιακό για τα επόμενα δύο χρόνια.

Στη φετινή VTB, στην οποία και αναδείχθηκε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας MVP της κανονικής περιόδου, μέτρησε 14.6 πόντους (65.3% δίποντα), 8.2 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 0.6 μπλοκ, στα σχεδόν 23 λεπτά συμμετοχής του ανά αγώνα.