Μπαρτζώκας: «Τα ματς με τον Παναθηναϊκό θα έχουν πάντα ένταση, έτσι είναι και δεν αλλάζει»

5692528 1 0

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε τους λόγους που ο Ολυμπιακός ήθελε να κερδίσει το Super Cup στη Ρόδο, κάνοντας ειδική αναφορά στην άμυνα των Πειραιωτών στο β' ημίχρονο.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Super Cup έπειτα από τη νίκη του επί του Παναθηναϊκού και ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για τη νίκη και την κατάκτηση του τίτλου. Ενός πρώιμου τίτλου στην αρχή της χρονιάς που όλοι ξέρουμε πως είναι ο λιγότερο σημαντικός όμως δεν παύει να είναι μια διοργάνωση που θέλαμε να την κερδίσουμε, να πιστοποιήσουμε την αξία μας, να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι, να αξιολογήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός.

 

Γενικά, κάναμε μέτριο παιχνίδι, τα στατιστικά μας αυτό δείχνουν, είχαμε πολύ χαμηλό ποσοστό στο τρίποντο. Οφείλεται στην άμυνα του Παναθηναϊκού και την ένταση που είχε το παιχνίδι. Ήμασταν λίγο... πρόχειροι κάποιες στιγμές. Παρ' όλα αυτά, είχαμε τον έλεγχο στο β' ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός σκόραρε πάρα πολύ δύσκολα. Σκόραρε με αίμα. Θα μπορούσαμε να είχαμε ανοίξει το σκορ περισσότερο αν ήμασταν λιγότερο "πρόχειροι".

Η νίκη είναι που μετράει. Καλή τύχη στον Παναθηναϊκό την χρονιά που έρχεται. Ήταν ένα ωραίο διήμερο εδώ στη Ρόδο. Και οι τέσσερις ομάδες τιμήσαμε τη διοργάνωση, ευχαριστούμε τους διοργανωτές, τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό θα έχουν πάντα ένταση, έτσι είναι και δεν αλλάζει».