Στον Κολοσσό Ρόδου ο Μαυροειδής

mmmm 0 0

Μετά από μια άκρως επιτυχημένη σεζόν με την ΑΕΚ που συνδυάστηκε με την κατάκτηση του Basketball Champions League και του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Δημήτρης Μαυροειδής θα συνεχίσει την καριέρα του στον Κολοσσό Ρόδου.

Η ανακοίνωση των Ροδιτών

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον πολύπειρο σέντερ Δημήτρη Μαυροειδή!

Ο γεννημένος στην Αθήνα, στις 4 Ιουλίου του 1985, Έλληνας σέντερ ξεκίνησε την καριέρα του στο Περιστέρι και στην πλούσια καριέρα του αγωνίστηκε σε Πανιώνιο, Μαρούσι, Μπιλμπάο, Ολυμπιακό, Νέα Κηφισιά, ενώ την τελευταία τριετία φορούσε τη φανέλα της ΑΕΚ. Μάλιστα, η σεζόν 2017/18 συνδυάστηκε με την κατάκτηση δύο τίτλων, καθώς κατέκτησε με την Ένωση το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και το Basketball Champions League.

Όμως, ο Δημήτρης Μαυροειδής μετράει ακόμη έναν πολύ βαρύ ευρωπαϊκό τίτλο, καθώς το 2013 κατέκτησε την Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό.

Εκτός από το συλλογικό, ο Δημήτρης Μαυροειδής έχει πλούσιες παραστάσεις και σε εθνικό επίπεδο, καθώς από το 2001 υπηρετεί την Εθνική ομάδα σε επίπεδο Εφήβων, ενώ από το 2009 είναι διεθνής με την Ανδρών».