Skip to main content

Πιο φτηνά... δεν γίνεται

| NBA

Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε στις Ηνωμένες Πολιτείες και να παρακολουθήσετε από κοντά κάποιους αγώνες του ΝΒΑ, δίχως να χρειαστεί να βάλετε βαθιά το χέρι στη τσέπη, σκεφτείτε την απίστευτη προσφορά των Μιλγουόκι Μπακς. Με μόλις 3,81 δολάρια θα βρεθείτε στις κερκίδες του επιβλητικού BMO Harris Bradley Center.


Η εισαγωγή που χρησιμοποιήσαμε, κάλλιστα θα μπορούσε να ενταχθεί στα διαφημιστικά σποτ που κυριαρχούν στο Μιλγουόκι. Επί της ουσίας όμως, αποτυπώνουν την πολύ σκληρή πραγματικότητα των Μπακς. Εκεί όπου ο Γιάννης Αντετοκούμπο ζει το όνειρό του. Δεν ισχύει το ίδιο για το εκτελεστικό δυναμικό του κλαμπ που βιώνουν έναν εφιάλτη. Τα «ελάφια» βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας στην Ανατολή, έχουν δύο ήττες λιγότερες από τους ουραγούς (στο ΝΒΑ) Γιούτα Τζαζ και μία απόφασή τους, αποδεικνύει ότι ουδόλως τρέφουν ελπίδες για τη συνέχεια της κανονικής διάρκειας στο ΝΒΑ.


Για την ακρίβεια, ανακοίνωσαν ότι τέθηκε προς πώληση πακέτο εισιτηρίων ως το τέλος της regular season του ΝΒΑ (σ. σ. σε σύνολο 26 εντός έδρας αγώνων) στην προνομιακή τιμή των 99 δολαρίων! Αν μη τι άλλο πρόκειται για «εκποίηση», αν υπολογίσει κανείς ότι η τιμή του εισιτηρίου κάθε αγώνα δεν ξεπερνά τα 3,81 δολάρια. Οδηγήθηκαν σε αυτή την απόφαση, διότι βρίσκονται στη τελευταία θέση και μιας ακόμη κατηγορίας. Ειδικότερα, με 14.473 εισιτήρια κατά μέσο όρο είναι οι τελευταίοι – στη συγκεκριμένη κατηγορία – στο ΝΒΑ.