Χαμόγελα για Μπάινουμ

Όταν στη Φιλαδέλφεια απέκτησαν τον Άντριου Μπάινουμ γνώριζαν πολύ καλά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στα γόνατα. Πλέον όμως ήρθε η στιγμή να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τους Σίξερς.
Ο 26χρονος σέντερ από τη στιγμή που αποκτήθηκε ο Ντουάιτ Χάουαρντ ήταν περιττός για τους Λος Άντζελες Λέικερς και βρέθηκε στην Ανατολή όπου υπέγραψε με τη Φιλαδέλφεια. Βέβαια τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στα γόνατα τον έχουν επηρεάσει σε ολόκληρη την καριέρα του μέχρι στιγμής.
Η είδηση πάντως που έγινε γνωστή και σκόρπισε χαμόγελα αισιοδοξίας στους ανθρώπους και τους φίλους των 76ερς ήταν ότι για πρώτη φορά φέτος ο Μπάινουμ συμμετείχε στο οικογενειακό διπλό και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στα επίσημα ματς.
Βέβαια όλα θα ξεκαθαρίσουν εντός των επόμενων ημερών, όπου θα φανεί αν θα συνεχίσουν να ανταποκρίνονται στην πίεση τα γόνατά του, χωρίς να υπάρξει κάποια υποτροπή.
