Γιαννόπουλος: «Να αποδείξουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε την Εθνική»

2854563 1

H Εθνική ομάδα υποδέχεται αύριο (21/2, 19:00) τη Βουλγαρία στο πλαίσιο των προκριματικών του EuroBasket 2021 και ο Χάρης Γιαννόπουλος έδωσε το σύνθημα ενόψει της αναμέτρησης που θα διεξαχθεί στην Πάτρα.

Ο Κυπελλούχος Ελλάδας με την ΑΕΚ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το όνομα της Βουλγαρίας μπορεί να μην προκαλεί κάποιο δέος ή κάποιον φόβο, αλλά όλα αυτά τα ματς και ειδικά οι πρεμιέρες έχουν υψηλό βαθμό επικινδυνότητας.

Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Είχαμε λίγες μέρες να προετοιμαστούμε, αλλά αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες και δεν αποτελεί δικαιολογία. Εξαρτάται από μας αν θα κερδίσουμε ή όχι. Είμαστε η καλύτερη ομάδα και αν παίξουμε εμείς καλά, θα είναι και το αποτέλεσμα καλό».

Στη συνέχεια τόνισε: «Το κλίμα των ημερών δεν είναι και το καλύτερο για μπάσκετ. Πιστεύω πως το μυαλό των Πατρινών είναι περισσότερο στο καρναβάλι αυτή την περίοδο, αλλά τους περιμένουμε να έρθουν να μας στηρίξουν και ελπίζουμε να είναι όσο περισσότερος κόσμος γίνεται δίπλα μας, γιατί θα μας βοηθήσει πολύ».

Κλείνοντας, ανέφερε: «Δίνεται η ευκαιρία σε όλους εμάς, αλλά και σε πολλά παιδιά ακόμη να αποδείξουν ότι μπορούν να βοηθήσουν την Εθνική, ότι είναι καλοί παίκτες και τους αξίζει να βρίσκονται εδώ».