Ο Παναθηναϊκός έβγαλε τον κόσμο στους δρόμους

poulman oaka

Η λαοθάλασσα που υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό στο αεροδρόμιο, κατά την επιστροφή του από το Βερολίνο, η ατελείωτη πομπή από μηχανάκια να ακολουθούν το ανοικτό πούλμαν και ο διπλάσιος κόσμος που περίμενε στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ την άφιξη των πρωταθλητών Ευρώπης,  ήταν κάτι που θύμισε εποχές Ευρωμπάσκετ’ 87.

Πραγματικό ντελίριο επικράτησε με την άφιξη του αεροπλάνου το μεσημέρι στο «Ελ. Βενιζέλος» και με όλα τα μέλη της ομάδας να μην πιστεύουν στα μάτια τους από την απίστευτη υποδοχή που έτυχαν. Ειδικά οι παίκτες με επικεφαλής τον Ματίας Λεσόρ σε όλη τη διαδρομή, αλλά και στο ΟΑΚΑ, όπου είχε στηθεί το μεγάλο πάρτι της υποδοχής, πανηγύριζαν με έξαλλο τρόπο.

ataman poulman1

Ο Εργκίν Αταμάν απευθυνόμενος πρώτος στους φιλάθλους, υπενθύμισε την τελευταία υπόσχεση που είχε δώσει: «Θέλατε το έβδομο αστέρι και είναι εδώ», ο δε ΜVP του τελικού Κώστας Σλούσκας, αναφέρθηκε στον επόμενο και τελευταίο στόχο της χρονιάς «Παιδιά είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης. Ράψαμε το έβδομο αστέρι και σας  ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη από την πρώτη μέρα. Αλλά τώρα  ο βασικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα και για αυτό θα παλέψουμε όλοι μαζί»