Σπανούλης: «Ο Ολυμπιακός έχει χτιστεί για να πάρει όλους τους τίτλους»

spanoulis36

Ο Βασίλης Σπανούλης απογοητεύτηκε από τα λάθη της ομάδας του απέναντι στον Ολυμπιακό στον πρώτο ημιτελικό του Super Cup, τον οποίο χαρακτήρισε ομάδα που χτίστηκε για να πάρει όλους τους τίτλους.

Ο Ολυμπιακός πήρε με άνεση και έναν τρομερό Μιλουτίνοφ τη νίκη απέναντι στο Περιστέρι, που του δίνει την πρόκριση στον αυριανό τελικό του Super Cup. Ο Βασίλης Σπανούλης στάθηκε στη διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων, αναφέροντας πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν φτιαχτεί για να κατακτήσουν όλους τους τίτλους στη σεζόν!

Οι δηλώσεις του Σπανούλη

«Παίξαμε με μία καλύτερη ομάδα, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο γήπεδο, πιστεύω ότι φάνηκε η διαφορά ποιότητας και αθλητικότητας. Έχουμε διαφορετικούς στόχους, προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, περάσαμε μπροστά με 30-29 αλλά με 18 φτηνά λάθη δεν έχεις τύχη να κερδίσεις.

Ο Ολυμπιακός ήταν δύο ταχύτητες πάνω από εμάς, είναι το πρώτο παιχνίδι, είναι Σεπτέμβριος, θα διορθώσαμε όσα δεν κάναμε καλά για να είμαστε έτοιμοι στη συνέχεια».

Για την αντίδραση της ομάδας του: «Είχαμε πολλούς παίκτες εκτός παιχνιδιού, εναντίον του Ολυμπιακού είναι δύσκολο να τον ανταγωνιστείς όχι να κερδίσεις. Είναι ανθρώπινο, όλοι κάνουν προσπάθεια και θα είμαστε όπως πρέπει».

Για το τι διαφορετικό θέλει σε σχέση με πέρσι: «Σίγουρα να έχουμε πιο πολλούς αιφνιδιασμούς, ήμασταν καλά στα ριμπάουντ για το μέγεθος του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός έχει χτιστεί για να πάρει όλους τους τίτλους, δεν έχει ίδιους στόχους με εμάς, δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούμε. Καλό να πέσουν οι τόνοι γιατί παίξαμε καλά στην preseason, στο ίδιο επίπεδο με εμάς, εκτός του Παναθηναϊκού που είχε απουσίες. Δε θα παίξουμε πολλές φορές εναντίον τέτοιων ομάδων αλλά πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί και αποτελεσματικοί εναντίον του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού».