Με Μάκη Αγγελόπουλο ο αγιασμός στα Άνω Λιόσια

aggelopoulos32321

Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος έδωσε το παρών στον ετήσιο αγιασμό της «Ένωσης» πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για τη σεζόν 2023/24.

Η ΑΕΚ μετρά αντίστροφα για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της στην Ελλάδα και στο Basketball Champions League, παρουσιάζοντας τις προηγούμενες ημέρες τις τέσσερις φανέλες με τις οποίες θα παραταχθούν οι παίκτες του Ζουάν Πλάθα τη σεζόν 2023/24.

Εξάλλου, το πρωί της Τετάρτης 27/9 πραγματοποιήθηκε στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων ο ετήσιος αγιασμός υπό του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτη π. Παντελεήμονα, παρόντος του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλου. O Γενικός Αρχηγός της «Βασίλισσας», Δημήτρης Μαυροειδής παρέδωσε το συλλεκτικό πόλο της ΑΕΚ στον Πανοσιολογιώτατο.

Από την πλευρά του, ο π. Παντελεήμων, με την ιδιότητα και του Γενικού Διευθυντή της «ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ», δώρισε στον Μάκη Αγγελόπουλο το Λεύκωμα «Ταξιδεύοντας… από το χθες στο σήμερα», το οποίο «φιλοτέχνησαν» τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, που φιλοξενεί η «ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ» της Εκκλησίας της Ελλάδος.