«Το Ντουμπάι θέλει ομάδα στην Euroleague με... Σλούκα, Μίτσιτς, Μίροτιτς, Ταβάρες»

3636110 1

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι έχουν ξεκινήσει ήδη στο Ντουμπάι οι διεργασίες για τη δημιουργία «super team» στην Euroelague!


Συγκεκριμένα η «Mundo Deportivo» επικαλείται δικές της πηγές και εξηγεί ότι στο Ντουμπάι έχουν ξεκινήσει ήδη οι πρώτες διαδικασίες προκειμένου να δημιουργηθεί μια ομάδα με «καθαρό» Budget το οποίο θα φτάνει και θα ξεπερνάει τα 40 εκατομμύρια ευρώ!

Μάλιστα αναφέρει ότι έχουν γίνει ήδη επαφές με ατζέντηδες και παράγοντες του ευρωπαϊκού μπάσκετ όπως επίσης ότι δεν έχουν σκοπό να «χτυπήσουν» παίκτες δεύτερης κλάσης, αλλά να κάνουν προτάσεις στους πιο ακριβούς της αγοράς! Αν μη τι άλλο σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο, αναμένεται να αλλάξουν οι ισορροπίες και να διαμορφωθεί εντελώς ο χάρτης της Euroleague. Μεταξύ άλλων αναφέρεται και σε συγκεκριμένα ονόματα τα οποία έχουν ήδη κυκλώσει στο Ντουμπάι, μεταξύ των οποίων οι Κώστας Σλούκας, Μάικ Τζέιμς, Νίκολα Μίροτιτς, Εντι Ταβάρες, Σέιν Λάρκιν και Βασίλιε Μίτσιτς!\

Από εκεί και πέρα θα βάλει το Ντουμπάι στο τραπέζι και τη διεξαγωγή του Final 4 για το 2024, το 2025 και το 2026, καθώς έχει όλα τα φόντα προκειμένου να ανταποκριθεί οικονομικά. Τέλος στην προσφορά θέλουν να γίνουν ο βασικός χορηγός της Euroelague μετά τη λήξη του συμβολαίου με την Turkish Airlines προσφέροντας 50 εκατομμύρια ευρώ ετησίως!

Να σημειωθεί ότι τον περασμένο μήνα υπήρξε ραντεβού στο Ντουμπάι μεταξύ των 13 μετόχων της ECA, όπου ο CEO της Euroleague, Μαρσαλ Γκλίκμαν, είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να επεκταθεί η διοργάνωση και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.