Χατζηνικολάου: Δικαιώθηκε από το CAS, συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό!

olga xatzinikolaou.f8838d510711b13e086dbeb02e9433f4

Η Όλγα Χατζηνικολάου δικαιώθηκε στο CAS, απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής και συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό! Απομένει η διευθέτηση νομικών ζητημάτων και της επίσημης ανακοίνωσης. Άγνωστο αυτό τη στιγμή αν προλαβαίνει τους τελικούς. 

Το CAS δικαίωσε την Όλγα Χατζηνικολάου και μετά από τρία χρόνια αποκλεισμού έχει ξανά δικαίωμα να αγωνιστεί! Μάλιστα, η 40χρονη guard φαίνεται να συμφώνησε να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όπου θα συναντήσει την Σοφία Καπογιάννη, με την οποία συνεργάστηκαν στον Ολυμπιακό

Η Χατζηνικολάου βρέθηκε θετική στη χρήση απαγορευμένων ουσιών το 2017 και τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 4 ετών. Ωστόσο, το CAS την δικαίωσε και απέκτησε το δικαίωμα να αγωνιστεί ξανά. Στον Παναθηναϊκό περιμένουν να ολοκληρωθούν κάποιες νομικές διαδικασίες, όπως και να εξετάσουν την απόφαση του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου που επιτρέπει στην Χατζηνικολάου να πατήσει ξανά το παρκέ. 

Το ερώτημα που προκύπτει αν θα μπορέσει να αγωνιστεί στους τελικούς της Α1 Γυναικών, οι οποίοι ξεκινάνε αύριο, με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να διεκδικούν τον τίτλο (15:00, live streaming από το OSFPTV) και να έχουν  από μία νίκη στην κανονική περίοδο. 

Τυπικά η Χατζηνικολάου μπορεί να αγωνιστεί, εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία, ωστόσο υπάρχουν κάποια διαδικαστικά ζητήματα που πρέπει να ολοκληρωθούν πρώτα. Και φυσικά, η τελική απόφαση ανήκει στην Σοφία Καπογιάννη.