Στη Γλυφάδα το σενιμάριο προπονητών της Euroleaque

seminario propomiton

Με κορυφαία ονόματα της ευρωλίγκα, θα διεξαχθεί από 20-23 Ιουνίου στο κλειστό γήπεδο της Γλυφάδας το 4ο Euroleaque Head Coaches Congress, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελλήνων προπονητών.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας του Ολυμπιακού, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς της Παρτιζάν, ο Τσους Ματέο της Ρεάλ και ο Όντεν Κάτας της Μακάμπι θα είναι οι κύριοι ομιλητές του σεμιναρίου.

Το κόστος συμμετοχής για τους ξένους προπονητές ανέρχεται στα 300€, για τους προπονητές - μέλη του ΣΕΠΚ και τους Κύπριους προπονητές στα 150€, ενώ για τους φοιτητές ειδικότητας των ΤΕΦΑΑ και τους σπουδαστές των σχολών προπονητικής καλαθοσφαίρισης της ΓΓΑ στα 200€.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που παίζουν μπάσκετ και κείμενο που λέει "2024 EHCB COACHES CONGRESS EUROLEAGUE MASTERMINDS MEET OACHES FROM AROUND THE WORLD June20th-23rd2024| June20th- 23rd2024| Glyfada Indoor Hall. Athens -Greece SPALDING EuroLeague EuroL TURKISHAIRLINES TURKISH AIRLINES curoLeague League S COACHES BOARD REGISTER NOW headcoaches.org f fxo.oo Basketbal ิน FINIST SCM EUROHOOPS KINEXON MILIMETRIC N VICUÑA"