Επέστρεψε στην Basket League ο Ολυμπιακός!

oly mar

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Αμαρουσίου με 93-87, έκανε το 3-0 στη σειρά των τελικών των playoffs και οι «ερυθρόλευκοι», μετά από δύο χρόνια, επέστρεψαν στην Basket League!

 Η υπομονή δύο ετών, έλαβε τέλος. Και ο Ολυμπιακός είναι ξανά στην Basket League! Η Αναπτυξιακή ομάδα που ανέλαβε το δύσκολο έργο, το ολοκλήρωσε, με την επικράτηση επί του Αμαρουσίου (93-87).

Αποτέλεσμα που σηματοδοτεί τη συμπλήρωση των τριών απαραίτητων νικών (3-0), με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν πετύχει δύο νίκες στην κανονική περίοδο.

Το Μαρούσι, μολονότι ήθελε τρεις νίκες για να κάνει την τεράστια ανατροπή, πάλεψε μέχρι το τέλος. Προηγήθηκε με 53-47 και 55-50, αλλά δεν κατάφερε να περιορίσει τον Νικολαίδη (22π.) και τα τρίποντα των παικτών του Ολυμπιακού.

Οι γηπεδούχοι έκαναν ένα επί μέρος 15-3 όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 53-47. Ο Νικολαίδης μέτρησε 8 πόντους στην 3η περίοδο (είχε 8 στο πρώτο ημίχρονο).

Το Μαρούσι, παρά την αστοχία στα τρίποντα (8/28) κατάφερε να γυρίσει ξανά στο σκορ, μειώνοντας σε 82-80 από 82-74, χάρη σε αυτό που το... πλήγωσε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, τα τρίποντα.