Επιλογή Αγγέλου οΤζόουνς

laki jones promitheas

Με το που ανέλαβε ο Βαγγέλης Αγγέλου τον Προμηθέα, έγινε και η πρώτη προσθήκη στην ομάδα, με την απόκτηση του 23χρονου Αμερικανού γκαρντ Λάκι Τζόουνς. Είναι προσωπική επιλογή του προπονητή των «νεοφώτιστών» και δηλώσεις του περιλαμβάνονται στην επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ.
«Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ανακοινώθηκε η απόκτηση του «Λάκι» Τζόουνς. Ο 23χρονος Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται από την Τρίτη στην Πάτρα, έχει ήδη ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας και το Σάββατο θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την φανέλα του Προμηθέα κόντρα στον Κόροιβο.

Ο Τζόουνς ξεκίνησε την φετινή σεζόν στο Γαλλικό πρωτάθλημα με την Τουλόν, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στο Βέλγιο με τη Λιέγη. Εχει ύψος 1.98μ. και στο NCAA αγωνιζόταν με την φανέλα του Πανεπιστημίου Ρόμπερτ Μόρις από το 2011 έως το 2015.

«Είναι ένα παιδί με γρήγορα πόδια, αθλητικότητα και καλή αντίδραση», δήλωσε ο Βαγγέλης Αγγέλου και πρόσθεσε: «Έχει καλές προδιαγραφές σαν παίκτης και είναι και πολύ καλός αμυντικός στην μπάλα. Μαζί με τον Μακένζι Μουρ μπορούν να δώσουν πολλές λύσεις στην περιφέρεια. Ήθελε να μπει σε ένα πρόγραμμα σαν αυτό του Προμηθέα και να δείξει την αξία του"