Όλα για όλα ο Παναθηναϊκός για την παραμονή του Μήτογλου!

mitoglou 214820

Ο Παναθηναϊκός δεν παρατάει την περίπτωση του Ντίνου Μήτογλου και σύμφωνα με πληροφορίες προσπαθεί να κάνει την... ανατροπή της τελευταίας στιγμής!

Αν και όλα δείχνουν ότι η Αρμάνι Μιλάνο είναι το μεγάλο φαβορί προκειμένου να αποκτήσει τον Ντίνο Μήτογλου, ο Παναθηναϊκός κάνει την ύστατη προσπάθεια για να τον διατηρήσει στο ρόστερ του! Σύμφωνα με πληροφορίες οι «πράσινοι» κατέθεσαν νέα βελτιωμένη οικονομική πρόταση στον Έλληνα φόργουορντ δείχνοντας και με το... παραπάνω την επιθυμία να τον διατηρήσουν στην ομάδα για τα επόμενα 2+1 χρόνια.

Ουσιαστικά κάνουν πραγματική υπέρβαση για να διατηρήσουν τον ελληνικό κορμό στο ΟΑΚΑ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουν αποκτήσει και το προβάδισμα για την απόκτησή του. Αν μη τι άλλο ο Μήτογλου κάνει πλέον δεύτερες σκέψεις, όχι τόσο λόγω του οικονομικού, όσο για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δείχνει έμπρακτα το πόσο πολύ θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται και η οριστική απάντηση του 25χρονου διεθνούς φόργουορντ, ο οποίος καλείται να επιλέξει μεταξύ των «πρασίνων» και της Αρμάνι Μιλάνου. Πλέον εκείνος θα έχει τον τελευταίο λόγο...