Μπαρτζώκας: «Μίτσιτς, Μπομπουά και Κλάιμπερν έβαλαν μεγάλα σουτ, δεν κοιτάζω τη βαθμολογία»

bartzokas14

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την ήττα του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη από την Εφές.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε τόσο στη δυσκολία της EuroLeague, όσο και στο ταλέντο της Εφές και κυρίως των Μίτσιτς, Κλάιμπερν, Μπομπουά που «σκότωσαν» τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη, για την 11η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, όπως το περιμέναμε. Έπρεπε να παίξουμε στο ίδιο επίπεδο για 30 λεπτά. Για τρεις περιόδους είχαμε τον έλεγχο, κυκλοφορήσαμε τη μπάλα και αμυνθήκαμε καλά, όμως στη συνέχεια ήμασταν βιαστικοί στην επίθεση. Έχουν τρεις πολύ καλούς παίκτες. Μπομπουά, Μίτσιτς και Κλάιμπερν έβαλαν πραγματικά μεγάλα σουτ που μας "πλήγωσαν". Πρέπει να τους δώσουμε συγχαρητήρια γιατί βρήκαν τρόπους για να κερδίσουν το ματς».

Για τα τέταρτα δεκάλεπτα: «Εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας, να αναλύσουμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε για να παίζουμε για 40 και όχι για 30 λεπτά. Είχαμε ξανά διαφορά 10 πόντων, αλλά το ταλέντο των αντιπάλων μας ήταν μεγάλο. Είναι δύσκολο να βρεις τρεις αμυντικούς. Ήμασταν συμπαγείς αμυντικά για 30 λεπτά, όμως στο ένας εναντίον ενός, τα σουτ του Κλάιμπερν επηρέασαν τον τρόπο σκέψης της ομάδας μας. Όταν ο αντίπαλος βάζει τέτοια σουτ, η πίστη σου πέφτει».

 

Για τη βαθμολογία: «Δεν είναι εύκολος ο στόχος των playoffs, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε. Αυτή είναι η EuroLeague, είναι πολύ ανταγωνιστική. Δεν κοιτάζω τη βαθμολογία, αν το κάνεις, βλέπεις τόσες καλές ομάδες, κάποιες από τις οποίες δεν είναι καν στην οκτάδα. Προσπαθώ να το περάσω και στην ομάδα, ότι δεν πρέπει να κοιτάζουμε τη βαθμολογία, αλλά το επόμενο παιχνίδι. Τη Δευτέρα παίζουμε με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσουμε τη Βίρτους Μπολόνια. Όλοι έχουν ταλέντο, πρέπει απλώς να κάνουμε τη δουλειά μας. Έχουμε καλή ομάδα και το έχουμε αποδείξει πολλές φορές φέτος».