Περιμένει Λαπροβίτολα ο Παναθηναϊκός, επαφή με Ένις! (vids)

tyler ennis

Την ώρα που υπάρχει στάση αναμονής όσον αφορά την υπόθεση του Νίκολας Λαπροβίτολα, ο Παναθηναϊκός έκανε επαφή και με τον Τάιλερ Ένις! 

 Το θέμα του βασικού πλέι μέικερ αποτελεί και το μεγαλύτερο «ζητούμενο» αυτή τη στιγμή για τον Γιώργο Βόβορα όσον αφορά τη στελέχωση του ρόστερ.

Μετά την απόφαση του Λορέντζο Μπράουν να μεταβεί στην Φενέρμπαχτσε και το... μπλέξιμο όσον αφορά την αποδέσμευση του Νίκολας Λαπροβίτολα, στον Παναθηναϊκό έχουν αρχίσει να απλώνουν και... αλλού τα δίχτυα τους!

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, οι «πράσινοι» έχουν έρθει ήδη σε επαφή με τον Τάιλερ Ένις προκειμένου να πάρει την μπαγκέτα του «τριφυλλιού» ενόψει της νέας σεζόν. Ουσιαστικά έγινε μια πρώτη διερευνητική επαφή με την πλευρά του παίκτη προκειμένου να μην χαθεί άλλος (πολύτιμος) χρόνος για τη θέση του point guard.

Άλλωστε οι ποιοτικές λύσεις είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και όσο περνούν οι μέρες άλλο τόσο μειώνονται και οι λύσεις όσον αφορά τη συγκεκριμένη θέση. Γι' αυτόν τον λόγο στον Παναθηναϊκό θέλουν να πιέσουν τις καταστάσεις προκειμένου να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Βέβαια η επαφή που έγινε με τον Ένις δεν σημαίνει και κάτι, αφού ο παίκτης (που είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στις αρχές της σεζόν 2018-19 με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε) ξεχώρισε στη φετινή G-League με τους Raptors 905 (17,2π., 7,5ασ., 5,3ριμπ.) και σίγουρα θα μπορεί να βρει... καλύτερα χρήματα εάν αποφασίσει να παραμείνει στις ΗΠΑ.