Πιλάβιος: «Τον άλλο μήνα η δίκη Μήτογλου, μπορεί να βγει σε καλό η καθυστέρηση»

mitoglou 0

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος μίλησε για την καθυστέρηση στην δίκη του Ντίνου Μήτογλου και εξήγησε ότι ίσως και να βγει σε καλό η εν λόγω καθυστέρηση.


Ο δικηγόρος του 26χρονου πάουερ φόργουορντ μίλησε στην «ΕΡΑ Σπορ» και τοποθετήθηκε αναφορικά με την πολύκροτη δίκη του Ντίνο Μήτογλου μετά την υπόθεση του ντόπινγκ.

«Η υπόθεση δεν είναι μόνο δική μου, είναι και το γραφείο της Αμερικής, ο κύριος Χάουαρντ Τζέικομπς, ο οποίος είναι και ένας από τους δικηγόρους της εταιρίας management που εκπροσωπεί τον Ντίνο. Η διαδικασία δεν είναι ακριβώς έτσι, έχει περάσει πολύς καιρός, όμως υπήρχε η λεγομένη προδικασία, πράγματα που απαιτούνταν για να φτάσουμε να γίνει η δίκη, η οποία βεβαίως δεν είναι ακριβώς δίκη» ήταν τα λόγια του Σοφοκλή Πιλάβιου, ο οποίος συνέχισε:

 

«Έχουμε κάνει πάρα πολλή δουλειά, η λεγόμενη δίκη θα γίνει πιθανότατα τον άλλο μήνα. Δεν μου άρεσε που άργησε τόσο πολύ η διαδικασία, αλλά μπορεί να βγει σε καλό αυτή η καθυστέρηση». Υπάρχει το δικαίωμα δύο εφέσεων , η μία στο εφετείο της FIBA και η άλλη στο CAS, που εκεί θα αναγκαστώ να εγκαταλείψω την υπόθεση, καθώς αποτελώ μέλος του».