«Έκλεισε» Ουόκαπ ο Ολυμπιακός!

c126dea5 thomas walkup zalgiris kaunas eb19 625x375

Ο Τόμας Ουόκαπ συμφώνησε για τα επόμενα 2+1 χρόνια με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακόςμετά την δεδομένη συμφωνία με τον Μουσταφά Φολ βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποκτήσει και τον Τόμας Ουόκαπ. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν απίστευτη προσπάθεια όταν ενημερώθηκαν για το μπάσιμο της Αναντολού Εφές και βγήκαν νικητές.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέμενε για την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ κι έτσι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος ολοκλήρωσαν το deal. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τον Ολυμπιακό να αποκτά έναν ιδανικό point guard δίπλα στον Κώστα Σλούκα.

Ο 56άχρονος τεχνικός θεωρεί πως ταιριάζουν πάρα πολύ τα χαρακτηριστικά του με αυτά του Σλούκα αφού είναι εξαιρετικός αμυντικός πάνω στην μπάλα, στην επίθεση διαθέτει τρόπους να βάζει την μπάλα στο καλάθι χωρίς να αποτελεί σκόρερ ολκής και κυρίως έχει μέγεθος.

Ο Ουόκαπ είναι παίκτης με μεγάλη εμπειρία αφού αγωνίζεται τρία χρόνια στην Euroleague. Στη φετινή διοργάνωση ο Αμερικανός γκαρντ πρόσφερε 8.2 πόντους με 46.9% στα δίποντα, 37.1% στα τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 4.5 ασίστ, 1.1 κλεψίματα και 1.6 λάθη σε 24 λεπτά συμμετοχής.