Απορίες... Αϊβαλιώτη για κρατική ενίσχυση και εκλογές ΕΟΚ

avgenakis 1

Τις... δικές του απορίε εξέφρασε ο άλλοτε βουλευτής και νυν προεδρος του ΑΟ ΠΟλιτεία, Κωστής Αϊβαλιώτης αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν γύρω από την ΕΟΚ.

Με σχετική επιστολή αναρωτήθηκε για την κρατική ενίσχυση των σωματείων η οποία «αγνοείται» από τον κύριο Αυγενάκη, ενώ όσον αφορά τις εκλογές της Ομοσπονδίας εξαπέλυσε επίθεση με αφορμή την μη διεξαγωγή ηλεκτρονικών αρχαιρεσιών λόγω του Γιώργου Βασιλακόπουλου.

Αναλυτικά

«Kύριε Αυγενάκη, τι θα γίνει με αυτά ;…

Ανακοινώθηκε προ καιρού ότι οι μικρές ομάδες που φυτοζωούν εδώ και πάνω από 1 χρόνο λόγω ιού θα έπαιρναν μια μικρή κρατική ενίσχυση και αυτή θα καταβαλόταν μέχρι 30/1. Πούν 'τη;....Φτάνουμε Μάιο πλέον και ακόμη και περιμένουμε. Πού είναι η επιδότηση που υποσχέθηκαν ;...

Για όσα απίστευτα γίνονται με τις εκλογές στην Ομοσπονδία του μπάσκετ μεγάλη ευθύνη φέρει ο υφυπουργός ο κ. Αυγενάκης και η διαχείριση του η οποία επιτρέπει στον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Βασιλακόπουλο να κάνει περίπου ό,τι θέλει...

Ενώ οι άλλες ομοσπονδίες κάνουν εκλογές και προχωρούν κανονικά , η Ομοσπονδία μπάσκετ έφτασε στο σημείο να αποκτήσει...διοίκηση πρωτοδικείου με όσα κάνει ο 82χρονος απερχόμενος πρόεδρος της κ. Βασιλακόπουλος, ο οποίος μετρά 40 χρόνια εμπλοκής στις διαδικασίες της Ομοσπονδίας ( και δεν λέει να αποχωρήσει)

Τώρα πάμε για εκλογές (;)στις 30 Μαϊου (με φυσική παρουσία !), δηλαδή θα μαζευτούν 1500 άτομα σε ένα μέρος , ενώ οι άλλες ομοσπονδίες έκαναν εκλογές με ηλεκτρονική ψηφοφορία χωρίς πρόβλημα. Ολα αυτά είναι ιδέες του κ. Βασιλακόπουλου και ο κ. Αυγενάκης απλώς παρακολουθεί τον επί 40 χρόνια ισχυρό άνδρα του μπάσκετ να μην ξεκολλάει από την προεδρική καρέκλα...

Για να καταλάβουμε πού έχει οδηγήσει τα πράγματα ο Βασιλακόπουλος να πούμε ότι προέκυψε και ...δικέφαλη προσωρινή προεδρία (!) και μετά διοίκηση πρωτοδικείου και νέα αναβολή των εκλογών και τραντάγματα πολλά στο πιο δημοφιλές Ελληνικό άθλημα ,επειδή απλώς δεν δρα ο αρμόδιος υφυπουργός Αθλητισμού .

Τώρα μάθαμε και ότι η UEFA έδωσε ενίσχυση σε ομάδες με σημαντικά φυτώρια νέων Ελλήνων ποδοσφαιριστών για να αντιμετωπίσουν την κρίση. Εδωσε δηλαδή λεφτά ΟΛΕΣ τις σε ομάδες αλλά τελικώς τα πήραν μόνο οι ομάδες που παίζουν στην Α΄Εθνική με ....1 Ελληνα στη σύνθεσή τους! Πήραν 333.000 ευρώ κάθε μεγάλη ομάδα αντί να ενισχυθούν οι σύλλογοι που τα έχουν ανάγκη και προσπαθούν να αναδείξουν ταλέντα από τα φυτώρια τους.Απορία υπάρχει αν ο αρμόδιος υφυπουργός παρακολουθεί το όλο θέμα, και πώς τοποθετείται για όσα έγιναν γιατί όλο βαρεμάρες ακούμε και ούτε "γκολ" μπαίνει, ούτε"καλάθι"...»