Skip to main content

Οι Νέοι περίμεναν μεγαλύτερη αντίσταση

Η Λευκορωσία ήταν εύκολη λεία για την Εθνική Νέων στο τουρνουά της Ισπανίας και η ομάδα του Κώστα Μίσσα νίκησε με 70-55.  

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν φανερή και ο προπονητής που περίμενε μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, μοίρασε το χρόνο συμμετοχής των παικτών και περιμένει τον αυριανό αγώνα με την Ισπανία για να βγάλει πιο ασφαλή συμπεράσματα. Αυτό θα είναι και το πιο δυνατό τεστ της εθνικής ομάδας, η οποία μετά τον αγώνα επιστρέφει στην Αθήνα.

Δεκάλεπτα: 16-12, 19-11, 25-14, 10-18
ΕΛΛΑΔΑ (Μίσσας): Μποχωρίδης 15 (1), Λιάπης 11 (3), Πουλιανίτης 5, Σπυριδωνίδης 1, Πετρόπουλος 3, Σπυρόπουλος 2, Μήτσιαλος, Κουζέλογλου 6, Καμπερίδης 5, Σιόλογκας 6 (10ρ), Διαμαντάκος 9 (11ρ), Μαραγκός 7.


Οι έφηβοι
Καλές εντυπώσεις άφησε και η εθνική ομάδα των εφήβων στον πρώτο φιλικό αγώνα της. Νίκησε στη Νάουσα τη Βουλγαρία με 82-43.
Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν είχε στη διάθεσή του τον Αντώνη Κόνιαρη που είναι τραυματίας (διάστρεμμα), αλλά θα ακολουθήσει στη συνέχεια κανονικά την προετοιμασία ενόψει του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Τουρκία (24/7 – 3/8).
ΕΛΛΑΔΑ:  Δίπλαρος 2, Ζόρζος 8, Κώττας 4, Μήτογλου 10, Μουράτος 5 (1), Μπιλλής 1, Ντουζίδης 4, Παπαγιάννης 10, Σκουλίδας 3 (1), Σταμάτης 10, Τολιόπουλος 5 (1), Τσαλμπούρης 6, Χαραλαμπόπουλος 16 (1), Οικονομόπουλος.
Η Εθνική ομάδα θα δώσει αύριο και δεύτερο φιλικό αγώνα με τη Βουλγαρία (6 μ.μ.)