Πλήγμα με Παππά!

Είναι να μην... σε θέλει. Και στην περίπτωση του Νίκου Παππά χρειάζεται επειγόντως... ευχέλαιο! Δεν πέρασε καλά καλά ένας μήνας από τότε που επέστρεψε στην ενεργό δράση και ο διεθνής γκαρντ των «πρασίνων» μπαίνει και πάλι στα πιτς.
Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα με την Κηφισιά, ένιωσε ένα τσίμπημα στη γάμπα και αμέσως αποφασίστηκε να παραμείνει στον πάγκο.
Η μαγνητική στην οποία υπεβλήθη έδειξε ότι υπέστη θλάση στο δεξί γαστροκνήμιο. Ο γκαρντ του «τριφυλλιού» θα ξεκινήσει να ακολουθεί ειδική θεραπευτική αγωγή για την ταχύτερη δυνατή επιστροφή του στη δράση.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στις 25 του μήνα. Πάντως η συμμετοχή του στο συγκεκριμένο ματς κρίνεται ήδη εξαιρετικά αμφίβολη.
