Skip to main content

Οσμάν: "Στόχος μας το πρωτάθλημα και το EuroCup, για την είσοδο του ΠΑΟΚ στην Ευρωλίγκα"

| Επικαιρότητα
Οσμάν: "Στόχος μας το πρωτάθλημα και το EuroCup, για την είσοδο του ΠΑΟΚ στην Ευρωλίγκα"

Την αποθέωση γνώρισε ο Τσέντι Οσμάν από τον κόσμο του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της παρουσίασή του από την ΚΑΕ, παρόντος και του ιδιοκτήτη Τέλη Μυστακίδη.

Η επικύρωση της συμφωνίας για τριετή συνεργασία με τον Τσέντι Οσμά, μέσω της επίσημης ανακοίνωσης του «Δικέφαλου», πυροδότησε περισσότερο τον ενθουσιασμό των φιλάθλων κατά την υποδοχή του Τούρκου φόργουορντ. Στο «Παλατάκι».

Μία από τις πιο ηχηρές μετακινήσεις του καλοκαιριού στην Ευρώπη, δικαιολογημένα έχει ανεβάσει τον πήχη της ομάδας για τη νέα σεζόν και ο Τσέντι Οσμάν στις δηλώσεις τους φρόντισε να δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα με τις υψηλές φιλοδοξίες που υπάρχουν.

Ο 31χρονος διεθνής παίκτης, τόνισε ότι ο μεγάλος στόχος είναι η συμμετοχή στου ΠΑΟΚ στην Ευρωλίγκα και αυτό θα γίνει μέσω του EuroCup

 «Τα τελευταία δύο χρόνια που ερχόμουν εδώ και έπαιζα δεν ήταν ποτέ εύκολο να κερδίσω. Ήταν πάντα δύσκολο και τώρα είμαι εδώ για να μπορέσουμε να κερδίσουμε ότι περισσότερο μπορούμε και μαζί με εσάς. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τη Stoiximan GBL και το EuroCup και θα τα καταφέρουμε και με τη δική σας βοήθεια. Σας υπόσχομαι πως θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάθε αγώνα».

Απευθυνόμενος στους φιλάθλους και προτού ο Μπάνε Πρέλεβιτς του παραδώσει τη φανέλα με το Νo. «6», ο Τσέντι Οσμάν είπε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθατε εδώ. Καταλαβαίνω πως πολλοί είναι στις καλοκαιρινές διακοπές και το εκτιμώ που είστε τόσοι πολλοί εδώ. Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Τέλη Μυστακίδη και θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον Γιώργο Τσιάρα, τον GM της ομάδας, αλλά και τον προπονητή της ομάδας μας, τον κύριο Τρινκιέρι. Θέλω να ευχαριστήσω εσάς για την όμορφη υποδοχή που μου ετοιμάσατε. Την πρώτη φορά που μίλησα με αυτούς τους τρεις άνδρες, μου εξήγησαν το όραμα και τις φιλοδοξίες τους, για αυτόν τον σύλλογο. Από την πρώτη μέρα ένιωσα πως ήθελα να ήμουν εδώ. Σας ευχαριστώ πολύ για ακόμα μια φορά. Είμαι ευγνώμων για αυτή την ευκαιρία».

Το να αφήσει την Ευρωλίγκα στην οποία συμμετείχε με τον Παναθηναϊκό, επισήμανε ότι το EuroCup δεν είναι πισωγύρισμα στην καριέρα του, αλλά μία μεγάλη πρόκληση «για να φέρουμε τον ΠΑΟΚ εκεί που ανήκει. Στην Ευρωλίγκα. Για μένα αυτός είναι ο στόχος μου. Δεν βλέπω πως είμαι σε μια ομάδα EuroCup, αλλά σε μια ομάδα με όραμα και φιλοδοξίες. Θα χρειαστεί χρόνος και θα είμαι έτοιμος, όπως και όλοι οι παίκτες. Ο κ. Μυστακίδης, μου εξήγησε το όραμα που υπάρχει για την Ευρωλίγκα. Ήταν πολύ σημαντικό και είμαι ευγνώμων που με πίστεψε. Δεν θα είναι εύκολο, όμως έχουμε μια εξαιρετική ομάδα. Θα πάμε βήμα-βήμα. Έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας».