Skip to main content

Ήταν η βραδιά των Ρέινολτς και πρόκριση για Μαρούσι και ΠΑΟΚ

| Επικαιρότητα

reinolts cameron

Το Μαρούσι και ο ΠΑΟΚ πήραν την πρόκριση για τους «16» του FIBA EuroCup, με επιβλητικές νίκες στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Η ομάδα των Βορ. Προαστείων επικράτησε στο γήπεδό της της αήττητης Σαρλερουά με 87-70, από την οποία είχε χάσει στο Βέλγιο με 79-69.

 

reinolts savar paok

Ο ΠΑΟΚ συνέτριψε εκτός έδρας την Ουγγρική Σζολνόκι με 92-69 και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με 5-1.

Πρωταγωνιστές των δύο ελληνικών ομάδων ήταν ο Κάμερον Ρέινολτς και ο Σαβάρ Ρέινολτς, που είχαν την τιμητική τους.

Ο πρώτος σε 27΄49΄΄ συμμετοχής με την ομάδα του Ηλία Ζούρου πέτυχε 22 πόντους με 8/10 δίπ., 2/7 τρ., και 3 ριμπ., 2 ασίστ.

Ο Αμερικανός του ΠΑΟΚ είχε μία γεμάτη στατιστική με 32 πόντους (6/10 δίπ., 4/5 τρ., 8/8 βολ., 3 ριμπ., 3 ασίστ, 2 λάθη και 29 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Και όλα αυτά σε 23 λεπτά συμμετοχής.

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Όμιλος Αμαρουσίου

  1. Σαρλερουά 5-1
  2. Μαρούσι 4-2
  3. Νόρκεπινγκ 2-4
  4. Σαμπάχ 1-5

Όμιλος ΠΑΟΚ

  1. Πόρτο 5-1
  2. ΠΑΟΚ 5-1
  3. Λίμπουργκ 2-4
  4. Σζολνόκι 0-6

Στους νέους ομίλους που σχηματίζονται, το Μαρούσι θα έχει αντιπάλους την Πόρτο, την Τόφας και τη Σαραγόσα, ενώ ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη Ρουμανική Οραντέά, την Εσθονική Κάλεβ Κράμο και τη Γαλλική Ντιζόν.

Οι 16 ομάδες που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση είναι:

  • ΠΑΟΚ (Ελλάδα)
  • Μαρούσι (Ελλάδα)
  • Πόρτο (Πορτογαλία)
  • Σαραγόσα (Ισπανία)
  • Μπιλμπάο (Ισπανία)
  • Τόφας (Τουρκία)
  • Σαρλερουά (Βέλγιο)
  • Λούντβιγκσμπουργκ (Γερμανία)
  • Οραντέα (Ρουμανία)
  • Σολέ (Γαλλία)
  • Σάσαρι (Ιταλία)
  • Κάλεβ Κράμο (Εστονία)
  • Πορτέλ (Γαλλία)
  • Ντιζόν (Γαλλία)
  • Φρίμπουργκ (Ελβετία)
  • Βλόκλαβεκ (Πολωνία)