Skip to main content

Μάντζαρης: «Ματς δίχως αύριο, σε μια δύσκολη έδρα»

| Επικαιρότητα

mantzarisolympiakos

 

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε για το ματς του Ολυμπιακού απέναντι στη Χίμκι, την Πέμπτη (31/03, 20.45), στο «Krylatskoye Sports Palace», χαρακτηρίζοντας αναγκαίο το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 25άχρονος γκαρντ, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ:

-Βαγγέλη, είδαμε ένα από τα ωραιότερα παιχνίδια της χρονιάς και στο τέλος αυτοί που πανηγύρισαν ήσασταν εσείς. Μπορείς να μας δώσεις τα στοιχεία που έκριναν στην αναμέτρηση με τον Άρη;

«Πιστεύω, καθαρά από την άμυνα. Από την αρχή μπήκαμε συγκεντρωμένοι. Έχουμε πει ότι φιλοσοφία μας και γενικότερα της ομάδας είναι να ξεκινάμε από την άμυνα. Έτσι ξεκινήσαμε και εκεί. Παρόλο που επιθετικά στην αρχή δεν ήμασταν και τόσο καλοί, όταν έχεις στους 28 πόντους στο ημίχρονο μια ομάδα τέτοιου επιπέδου σε αυτή την έδρα θα πρέπει να είσαι ευχαριστημένος».

-Θεωρείς ότι με αυτή τη νίκη εξασφαλίσατε ουσιαστικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος;

«Σίγουρα έχουμε άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι στην Πάτρα, όπου ο Απόλλωνας είναι καλή και επικίνδυνη ομάδα. Όμως, εξαρτάται καθαρά από εμάς στα επόμενα δύο ματς, εάν είμαστε αυτοί που πρέπει θα κερδίσουμε και θα αποκτήσουμε το πλεονέκτημα της έδρας».

-Τώρα, ακολουθεί το παιχνίδι με τη Χίμκι. Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και θέλετε πάση θυσία τη νίκη. Τι θεωρείς ότι πρέπει να κάνετε για να πάρετε τη νίκη.

«Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα, είναι ένας τελικός από αυτούς που έχουν απομείνει, ένα ματς δίχως αύριο, σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα με πολύ ταλέντο. Παρ’ όλα αυτά, έχουμε πει ότι δεν έχουμε άλλα περιθώρια και πάμε για να κάνουμε το «διπλό» που ζητάμε σε αυτή τη φάση, για να μας βοηθήσει να περάσουμε στον επόμενο γύρο».