Επιστροφή με ευχάριστα στον ΠΑΟΚ

Ευχάριστα ήταν τα μηνύματα από τους τραυματίες Σχορτσανίτη και Βασιλειάδη στη σημερινή προπόνηση, όπου ο Σούλης Μαρκόπουλος κέρασε για τα γενέθλια του, δίνοντας ξεχωριστό χρώμα στην προπόνηση.
Μετά το τριήμερο ρεπό, η ομάδα του ΠΑΟΚ επέστρεψε σήμερα (2/3) στις προπονήσεις. Ευχάριστο ήταν το κλίμα καθώς ο Σούλης Μαρκόπουλος είχε χθες γενέθλια και έκλεισε τα 67 του χρόνια, κερνώντας τους παίχτες του.
Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης που έβγαλε ένα σημαντικό μέρος και θα επανέλθει στο επόμενο παιχνίδι το άλλο Σάββατο στον αγώνα με τον Απόλλων Πάτρας.
Ο Κώστας Βασιλειάδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει και αυτός τον αγώνα με τον Απόλλων Πάτρας.
Αύριο, Πέμπτη, οι παίκτες θα περάσουν από αιματολογικό έλεγχο.
Την Πέμπτη επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη οι αδειούχοι Ντούβνιακ, Μάρκοβιτς και Τέπιτς, ενώ ο Χάτσερ επιστρέφει την Παρασκευή.
