Πλάκα και... κωλοτούμπα!

Ο Σακίλ Ο'Νιλ αγόρασε μερίδιο των μετοχών στους Σακραμέντο Κινγκς και ο Φιλ Τζάκσον είπε να του κάνει πλάκα μέσω twitter, θυμίζοντάς του ότι το 2001 είχε αποκαλέσει την νυν ομάδα του... "βασίλισσες"! Αμέσως μετά όμως απέσυρε το επίμαχο tweet!
Ο Φιλ Τζάκσον είχε όρεξη για πλάκα όταν έμαθε πως ο Σακίλ Ο' Νιλ έγινε συνιδιοκτήτης των Σακραμέντο Κινγκς. Έτσι πήγε μπροστά στο πληκτρολόγιό του και έγραψε στο twitter:
"Καλή συμφωνία, Σακ. Βέβαια το 2001 τους είχες αποκαλέσει Σακραμέντο Κουίνς, αλλά τώρα πια όλα συγχωρούνται"!
Είναι προφανές πως το σχόλιο που είχε κάνει τότε ο Σακίλ, όταν έπαιζε δηλαδή στους Λέικερς του Τζάκσον και η ομάδα από το Σακραμέντο ήταν ο μεγάλος αντίπαλος στην περιφέρεια, ήταν υποτιμητικό, ου μην... σεξιστικό. Διότι άλλο "βασιλιάδες" (Κινγκς) και άλλο... "βασίλισσες" (Κουίνς).
Φαίνεται ωστόσο πως η πλάκα που έκανε ο Φιλ Τζάκσον δεν άρεσε σε όλους. Και λίγα λεπτά αργότερα απέσυρε το συγκεκριμένο tweet και ανέβασε ένα καινούριο, διευκρινιστικό:
"Επιμένω ότι η πλάκα που έκανα με το σχόλιο του Σακίλ το 2001 ήταν ένα προαίσθημα γι' αυτά που ακολούθησαν. Καλή τύχη".
Και εννούσε φυσικά τη σημερινή ανάμιξή του με τους Κινγκς. Κωλοτούμπα... υψηλού επιπέδου...
