Skip to main content

Δεύτερη φορά γαμπρός ο Τζόρνταν

| NBA

Τη μεγάλη απόφαση να ξαναπαντρευτεί πήρε ο Μάικλ Τζόρνταν και ντύθηκε γαμπρός για την εκλεκτή της καρδιάς του Ιβέτ Πριέτο.

Το μοντέλο με καταγωγή από την Κούβα έκλεψε τα μυαλά του «Air» ο οποίος στο παρελθόν έχει παντρευτεί άλλη μία φορά με τη Χουανίτα κι έχει μάλιστα τρία παιδιά.

Η Πριέτο είναι 34 ετών και διατηρεί σχέση με τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα όλων των εποχών τα τελευταία πέντε χρόνια.

Ο γάμος έλαβε χώρα στην περιοχή Παλμ Μπιτς της Φλόριντα ενώ ακολούθησε δεξίωση όπου οι καλεσμένοι ήταν περίπου 1500.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 50χρονος σούπερ σταρ έχει σταματήσει εδώ και καιρό το μπάσκετ, αλλά είναι ο ιδιοκτήτης των Σάρλοτ Μπόμπακτς. Η τραγική πορεία της ομάδας του πάντως δεν δείχνει να τον απασχολεί ιδιαίτερα!