Το πάρτι των ανταλλαγών

Η διορία για τις ανταλλαγές στο ΝΒΑ έφτασε στο τέλος της. Διαβάστε αναλυτικά όλα τα πάρε – δώσε των ομάδων στα οποία υπάρχει και το όνομα του Γιώργου Πρίντεζη!
Οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς έψαχναν για έναν αναπληρωματικό πόιντ γκαρντ και τον βρήκαν στο πρόσωπο του Έρικ Μέινορ. Για να πείσουν την Οκλαχόμα να τον παραχωρήσει έδωσαν τα δικαιώματα του πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού, Γιωργου Πρίντεζη.
Το Γκόλντεν Στέιτ έδωσε τους Τζέρεμι Τάιλερ και Τσαρλς Τζένκινς στην Ατλάντα και στη Φιλαδέλφεια αντίστοιχα για να μειώσει τους μισθούς που πρέπει να πληρώσει.
Η Σάρλοτ έστειλε στο Ορλάντο τον Χακίμ Ουόρικ (αναμένεται να μείνει άμεσα ελεύθερος άμεσα) για να πάρει από τους Μάτζικ τον Τζος Μακ Ρόμπερτς.
Το Ντάλας απέκτησε από την Ατλάντα τον τριποντάκια Άντονι Μόροου στέλνοντας στους Χοκς τον Νταντάι Τζόουνς.
Παίκτης της Οκλαχόμα είναι ο Ρόνι Μπρούερ με τους Νιου Γιορκ Νικς να παίρνουν ως αντάλλαγμα από τους Θάντερ μία μελλοντική επιλογή δευτέρου γύρου στο ντραφτ.
Στο Μιλγουόκι θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Τζέι Τζέι Ρέντικ, Γκουστάβο Αγιόν και Ις Σμιθ, με το Ορλάντο να αποκτά στη θέση τους από τους Μπακς τους Ντόρον Λαμπ, Τομπίας Χάρις, Μπένο Ούντριχ.
Σημαντική ενίσχυση για τους Μπόστον Σέλτικς οι οποίοι πήραν από την Ουάσινγκτον τον σούτινγκ γκαρντ Τζόρνταν Κρόφορντ δίνοντας τον τραυματία Λεάντρο Μπαρμπόσα και τον πολύπειρο σέντερ Τζέισον Κόλινς.
Στην απόκτηση του Σεμπάστιαν Τέλφερ από το Φοίνιξ προχώρησε το Τορόντο δίνοντας ως αντάλλαγμα τον Ιρανό σέντερ Χαμέντ Χανταντί.
Ελεύθερη θέση στο ρόστερ για να έχουν τη δυνατότητα να υπογράψουν κάποιον ελεύθερο ήθελαν οι Μαϊάμι Χιτ και έδωσαν τον Ντέξτερ Πίτμαν στο Μέμφις.
Το Χιούστον έστειλε τον Μάρκους Μόρις στους Σανς ούτως ώστε να αγωνίζεται μαζί με τον αδερφό του Μαρκίφ. Οι Ρόκετς πήραν μία μελλοντική επιλογή δευτέρου γύρου στο ντραφτ.
Τέλος το Σακραμέντο απέκτησε από τους Ρόκετς τους Τόνεϊ Ντάγκλας, Κόουλ Όλντριχ και Πάτρικ Πάτερσον, στέλνοντας στο Τέξας τους Φραντσίσκο Γκαρσία, Τάιλερ Χάνεϊκατ και Τόμας Ρόμπινσον.
