Εκτός ο Όλντριντζ,μέσα ο Ντουράντ

O ΛαΜάρκους Όλντριτζ έγινε ο δεύτερος αθλητής μετά τον Κάρι που έθεσε τον εαυτό του εκτός συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αντίθετα, ο Κέβιν Ντουράντ αναμένεται να παρευρεθεί στην εν λόγω διοργάνωση.
Ο ψηλός των Σπερς ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο χέρι και όπως μεταδίδει το ESPN ενημέρωσε το προπονητικό επιτελείο της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ πως δε σκοπεύει να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Εκτός των Κάρι και Ολντριτζ, απώντες από τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα είναι και οι Κρις Πολ, Μπλέικ Γκρίφιν, Αντονι Ντέιβις και Τζον Ουόλ που είναι τραυματίες.
Αντίθετα, ο Κέβιν Ντουράντ μιλώντας σε δημοσιογράφο του ESPN δήλωσε πως θα βρίσκεται κανονικά στο Ρίο και θα ενισχύσει τις προσπάθειες της εθνικής ομάδας ενόψει του ολυμπιακού τουρνουά.
