Skip to main content

Χριστόπουλος – Φλεβαράκης σημειώσατε «2»

| Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα

Ένα ντέρμπι με... ελληνικό «άρωμα» περιελάμβανε το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος. Η Μπάγερν Μονάχου του Γιάννη Χριστόπουλου υποδέχτηκε την Μπραουνσβάιγκ του Κώστα Φλεβαράκη με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 78-73.

Οι νικητές σταμάτησαν έτσι ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων και πλέον ατενίζουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, ενώ αυτό το ροζ φύλλο έδωσε σημαντικά ανάσα στον Φλεβαράκη ο οποίος ένιωθε επισφαλή τη θέση του μετά τις διαδοχικές ήττες που προηγήθηκαν.

Κορυφαίος της Μπραουνσβάιγκ και του αγώνα ο τέως παίκτης του Ηλυσιακού Χάρντινγκ Νάνα με 23 πόντους. Από την πλευρά των γηπεδούχων, ένας άλλος γνώριμος στους Έλληνες φιλάθλους από το περασμά του από την χώρα μας και τον Πανιώνιο, ο Ταϊρίς Ράις ηγήθηκε στο σκοράρισμα με 17 πόντους.