Νέα «καμπάνα» για Παρτιζάν

Συνήθεια έχει γίνει στη διοίκηση της Παρτιζάν να πληρώνει πρόστιμα μετά από τους αγώνες εξαιτίας επεισοδίων των οπαδών της.
Άλλωστε κάτι αντίστοιχο συνέβη δύο φορές φέτος και στην Ευρωλίγκα. Οι ιθύνοντες των Σέρβων αυτή τη φορά θα πρέπει να πληρώσουν 8.000 ευρώ για τη συμπεριφορά του κόσμου τους στον αγώνα με την Τσιμπόνα για την Αδριατική Λίγκα.
Οι φανατικοί οπαδοί της Παρτιζάν οι οποίοι ονομάζονται «Γκρόμπαρι» που σημείνει νεκροθάφτες, άρχισαν να πετούν φωτοβολίδες και κροτίδες κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου. Οι πράξεις τους αυτές είχαν ως αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα για 25 λεπτά.
Το παιχνίδι ξανάρχισε και ολοκληρώθηκε με τους διοικούντες πλέον να πρέπει να πληρώσουν τη «λυπητερή». Συνολικά φέτος υπολογίζεται ότι τα πρόστιμα που έχει πληρώσει η Παρτιζάν πλησιάζουν τις 40.000 ευρώ.
