Skip to main content

Ο... έμπειρος Πάουελ «οργίασε» στο Μέγαρο! (pics)

| Alley oop

Για τον Τζος Πάουελ να επισκεφθεί Προεδρικό Μέγαρο μετά την κατάκτηση κάποιου τίτλου, δεν ήταν κάτι το πρωτόγνωρο. Παρόλα αυτά βρήκε την ευκαιρία να αστειευτεί και να κάνει τα... δικά του.

Όπως είναι γνωστό, ο Αμερικανός σέντερ είχε στεφθεί πρωταθλητής ΝΒΑ το 2011 με τους Λος Άντζελες Λέικερς και είχε πάει με όλη την ομάδα στον Μπάρακ Ομπάμα, ο οποίος είχε υποδεχθεί με τη σειρά του τους τότε πρωταθλητές.

Αυτή τη φορά ο Πάουελ στήθηκε με τους Αμερικανούς στο τραπέζι των συσκέψεων και όπως έγραψε αστειευόμενος στο twitter «Went to meet tha president this morn. Had a meeting in tha board room workin on tha master plan..... » δηλαδή «συναντήσαμε τον Προέδρο σήμερα το πρωί. Είχαμε μια σύσκεψη στην αίθουσα συμβουλίων και δουλεύαμε πάνω σε ένα μεγάλο πλάνο».

Φυσικά δεν σταμάτησε εκεί αφού συνέχισε να «ποστάρει» φωτογραφίες, τόσο με τον εαυτό του στο Προεδρικό Μέγαρο, όσο και με το μετάλλιο που τους έδωσε ο Κάρολος Παπούλιας.

 

«What if...»

 

 

«Gift from the president»