Ο Ζούρος ανακοίνωσε το τέλος του από την ΑΕΚ

Ο Ηλίας Ζούρος ανακοίνωσε ότι αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι ως προπονητής της ΑΕΚ εξηγώντας ότι από σήμερα (18/5) είναι... ελεύθερος στην αγορά.
Αλλιώς τα περίμενε ο Ηλίας Ζούρος όταν ανέλαβε την ΑΕΚ και αλλιώς εξελίχθηκαν τα πράγματα για εκείνον. Τα ουκ ολίγα προβλήματα που συνάντησε κατά τη διάρκεια της (σύντομης) θητείας του στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο δεν του επέτρεψαν να δουλέψει όπως και ο ίδιος θα ήθελε και θα είχε σχεδιάσει.
Μετά τη λήξη του αγώνα στα Άνω Λιόσια και τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό με 100-68, ο τεχνικός της Ένωσης ανακοίνωσε το τέλος του από την ΑΕΚ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σίγουρα τελειώνει εδώ η παρουσία μου στην ΑΕΚ. ΑΠό εκεί και πέρα καθένας μπορεί να κρίνει τον επαγγελματισμό του κάθε ανθρώπου, την εργατικότητά του, τη σοβαρότητά του και από εκεί και πέρα προχωράς. Από σήμερα είμαι ελεύθερος στην αγορά. Πάντα υπάρχει κάτι. Στα 38 χρόνια που είμαι στον χώρο και σε όποια ομάδα και αν έχω δουλέψει, φροντίζω να αφήνω το στίγμα μου» ήταν μεταξύ άλλων τα όσα είπε ο Ηλίας Ζούρος.
